Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Vjetrobranska stakla

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Izaberite proizvođača

  1. Kristal

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtjevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo nazovite nas na 070 310 086 ili Pošaljite poruku

Vjetrobranska stakla

Vjetrobranska stakla štite putnički prozor, kao što već samo ime kaže, od vjetra i drugih nepogoda na koje nailazimo na putu (kiša, snijeg, insekti, prljavština sa ceste...). Radi preglijednosti prednje staklo mora uvijek biti čisto, čak i ako prljavština i pukotine na staklu mogu smanjiti vidno polje i preglednost i mogu otežati vozaču vožnju ili čak uzrokovati saobraćajnu nezgodu. Vjetrobranska stakla mogu imati ivicu u boji (sivoj, plavoj, zelenoj...) ili mogu cijela da budu u potpuno svijetloj boji (bijela, siva, zelena, plava...). Posebna vjetrobranska stakla su ta,koja imaju povjezanost sa senzorom za kišu, koje zatim automatski uključuje i isključuje brisače i prilagođava brzinu brisanja zavisno od količine padavina.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi