Dragi posjetioci! Trenutno internet trgovina još uvijek nije aktivna. Ako želite da budete obaviješteni o tačnom datumu otvaranja, prijavite se na naše elektronske vijesti

Stakla

Online prodavnica Silux omogućava nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo, da kod kupovine koristite Silux Premium uslugu.

Stakla

Vjetrobranska stakla, pumpice za pranje stakla, dizne za pranje stakla te spremnik tekućine za pranje stakla, sve su ovo proizvodi vezani za auto stakla koji će vam biti potrebni ukoliko se pravilno brinete o svom vozilu. Mi vam možemo ponuditi najveći izbor autostakala u Hrvatskoj, ali i sve pripadajuće dijelove. Auto stakla možete birati prema njihovim karakteristikama, primjerice mogu biti bijela, potom s plavim, zelenim ili sivim rubom, sa senzorom za kišu, fotosenzibilna, zelena ili plava solarna, grijana, za antenu ili s lajsnom. Sve ovo pomoći će vam da lakše izaberete auto stakla koja odgovaraju vašem tipu automobila, ali i vašim preferencijama.