Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Ogledalo za retrovizore

Broj proizvoda u kategoriji: 814

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
776
proizvoda

Ogledalo za retrovizore

Funkcionisanje ogledala za retrovizore i savjeti

Ogledalo za retrovizore ima nekoliko značajki koje imaju utjecaj na odabir: mogu biti ravna, asferična, konveksna, grijna i imaju bijelu ili blago obojenu površinu ogledala. Konveksna ogledala retrovizora povećavaju kutao gledanja i smanjuju mrtvi kutao. Mrtvi kutao također lijepo odražavaju asferičnim ogledalima retrovizora, isprekidanim ili čvrstim linijama koje pokazuju gdje počinje zakrivljenost ogledala. Ako se ogledalo retrovizora također grije, čak i kada je zamagljeno, brzo ćemo dobiti dobru preglednost, tako da ovo može biti velika prednost za vozača. Ogledalo auto retrovizora mora uvijek biti cijelo i neoštećeno kako ne bi došlo do prometnih nezgoda i smanjene bezbjednosti vozača i njegovih putnika zbog smanjene preglednosti.

Kada zamijeniti ogledalo retrovizora?

Ogledalo retrovizora se mora zamijeniti u svakom slučaju manjeg oštećenja. Sam postupak zamjene ogledala retrovizora je prilično jednostavan za sva starija vozila. Za sva novija vozila preporučujemo da potražite pomoć auto servisa ili stručnjaka. Besprijekorno staklo obezbeđuje sigurnu vožnju. U našoj ponudi imamo paletu različitih proizvođača po veoma povoljnim cijenama.

Uzroci oštećenja ogledala retrovizora

Rezervni auto dijelovi, kao što je to ogledalo moraju biti besprijekorni u svakom trenutku. Tako vodite računa o svojoj i bezbjednosti drugih sudionika u prometu. Glavni uzroci oštećenja ogledala retrovizora su udarci i nepravilan rad. Tako se razbija ogledalo retrovizora i lomi. U nekim slučajevima, ogledalo zamagli i na optičkom elementu su vidljive ogrebotine. U ovom slučaju, savjetujemo vam da što pre zamijenite ogledalo retrovizora na vašem vozilu.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi