Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Stražnja svjetla

Broj proizvoda u kategoriji: 2215

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
2177
proizvoda

Stražnja svjetla

Stražnja svjetla

Stražnja svjetla za auto imaju izuzetno važnu ulogu u smanjenju opasnosti od nezgoda. Stoga morate brinuti da stražnja automobilska svjetla rade zaista besprijekorno. Međutim, ako ustanovite da stražnja svjetla kod automobila nisu u najboljem stanju, svakako je važno zamijeniti ih što prije. Naša online trgovina je pravi izbor za one od vas koji traže kvalitetna stražnja, dnevna ili bilo koja druga svjetla za vaše vozilo, bez obzira na to koji model vozite. Stoga uvijek imamo na raspolaganju auto dijelove za širok spektar različitih marki i modela automobila, po izuzetno konkurentnim cijenama.

Kvalitetna stražnja svjetla, koja pružaju optimalnu vidljivost čak i u lošim uslovima

Stražnja svjetla kod automobila su vrlo važna jer upozoravaju vozače iza vas, kada počinjete da kočite i kao rezultat toga mogu blagovrijemeno smanjiti brzinu ili se zaustaviti. Naravno, svjetla imaju još posebno važniju ulogu kada je vidljivost smanjena na putu. Na primjer, u magli, noću ili u oluji, dobra osvjetljenost vozila je još važnija. Tada će se jarka crvena stražnja svjetla pobrinuti da stražnji dio vašeg vozila bude dobro vidljiv unatoč teškim uvjetima, smanjujući mogućnost sudara u vaš branik ili stražnji dio auta. Ovo vam može pomoći da izbjegnete nezgode i poboljšate bezbjednost na cesti i da vas druga vozila blagovrijemeno primjete.

Odaberite odgovarajuća svjetla za vaš automobil!

Svjetla u našem asortimanu osiguravaju da je vidljivost vašeg automobila na cesti doista optimalna u raznim uvjetima, jer su izrađeni od najkvalitetnijih komponenti koje su prošle izuzetno zahtjevna testiranja. Međutim, treba naglasiti da je istovrijemeno zagarantirano, da stražnja svjetla nisu prejaka, jer bi to također bilo problematično za vašu sigurnost i ostalih sudeonika u prometu.

Stražnja LED svjetla sa izuzetno brzim vrijemenom aktiviranja

Pored klasičnih, naći ćete i LED dnevna svjetla za auto koja su sve rasprostranjenija. Njihova povećana popularnost uglavnom je posljedica činjenice da su iznad prosječno brzo aktiviraju odnosno zasvjetle. Kao rezultat, ovo omogućuje skraćivanje vrijemena reakcije za one koji voze iza vas, što znači da pružaju veću bezbjednost na cesti.

Mijenjanje svjetla na automobilu

Dodatna značajka, kojom se mogu pohvaliti LED stražnjim svjetlima za auto je dulji radni vijek, što znači i niže troškove održavanja automobila, jer neće zahtijevati toliko česte zamjene - izuzeci su, naravno, oštećenja kada je potrebno zamijeniti farove automobila odmah, bez obzira kada ste ih namestili. Odluku o tome koja svjetla za automobile odabrati je, naravno, prepuštena vama. Naš cilj je prije svega taj da vam pružimo što bolji asortiman kvalitetnih mogućnosti na jednom mjestu.

Veliki izbor svjetla po izvrsnim cijenama

Kod nas možete kupiti kompletna stražnja svjetla ili samo pojedinačne elemente - prednji ili stražnji dio, središte za sijalicu, rezervne sijalice itd. Kada kupujete ove vrste dijelova, uvijek treba voditi računa da budu doista kompatibilni sa elementima koje već imate. Ako vam je potrebna pomoć u izboru, rado ćemo vam savjetovati. Istovrijemeno, pozivamo vas da pogledate našu drugu paletu svjetla za vozila, uključujući kvalitetna svjetla, bljeskalice, maglenke, katadioptere i još mnogo toga!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi