Dragi posjetioci! Trenutno internet trgovina još uvijek nije aktivna. Ako želite da budete obaviješteni o tačnom datumu otvaranja, prijavite se na naše elektronske vijesti

Rasvjeta

Online prodavnica Silux omogućava nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo, da kod kupovine koristite Silux Premium uslugu.

Rasvjeta

Kada govorimo o svjetlima za auto, obično nam na pamet padnu žaruljice raznih vrsta. Međutim, svaki malo bolji poznavatelj automobila reći će vam da su auto svjetla mnogo kompleksnija kategorija. Osim žarulja, tu su razni balasti, adapteri, motorići, maglenke, žmigavci, stop svjetla, ali i pozicijska svjetla te rasvjeta za tablice i da ne nabrajamo dalje. Kako bi auto rasvjeta radila optimalno, najbolje je koristiti kvalitetne dijelove i pravilnu voltažu, stoga to svakako imajte na umu prilikom kupovine. Ova je kategorija također veoma važna želite li na svom vozilu tuning izgled jer se upravo pravilno izabranom rasvjetom dolazi do toliko željenog izgleda automobila.