Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Ovjes i pogon

Sigurna kupovina dijelova auto ovjesa

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Ovjes i pogon

Bez dobrog ovjesa i pogonskih dijelova na automobilu vožnja se veoma lako može pretvoriti u ruski rulet. Ovo si nitko ne treba dopustiti jer sigurnost je na prvom mjestu, prije svega kada su u automobilu naši najmiliji. U svojoj ponudi imamo na tisuće pogonskih dijelova, a samo neki od proizvođača s kojima surađujemo su Delphi, SRL, Valeo, TRW, Moog i tako dalje. Nabavite kočione cijevi, ležajeve, krajnike, selen blokove i sve ostalo što je potrebno kako biste se vozili u sigurnom automobilu. Prilikom kupovine ne zaboravite zapisati i broj šasije, poznatiji kao ime i prezime automobila, odnosno identifikacijska oznaka svakog vozila koja garantira da je dio točno namijenjen baš vašem vozilu.

Slučajan proizvod

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi