Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Filter hidraulike

Broj proizvoda u kategoriji: 0

Izaberite proizvođača

Nijedan proizvod ne odgovara traženom zahtjevu. Ako ne možete pronaći ono što tražite, molimo nazovite nas na 070 310 086 ili Pošaljite poruku

Filter hidraulike

Hidraulika je sistem na vozilu koji omogućava prilagođavanje visine automobila. Kod hidraulike veoma je važno ulje, a da bi cijeli sustav dobro radio potreban mu je filter. Naime, hidraulični sustavi nužno se moraju zaštiti od djelovanja koji nastaju zbog kontaminacije hidrauličnog ulja. Kontaminacija nastaje jer ulje prolazi kroz sustav i na sebe veže razne čestice. Upravo iz tog razloga bitan je filter hidraulike. No, i ako je ulje novo, ono se opet mora filtrirati kako bi bilo prihvatljivo za sisteme hidraulike. Najveća podjela filtera hidraulike je na uloške i navojne te se oni dalje dijele na visokotlačne i niskotlačne te povratne i usisne.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi