Mega rasprodaja! Samo danas! Mega rasprodaja! Samo danas!
Nazovite nas 03 29 11 296
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

SKF

Ležaj kotača (zadnji) BMW Serije 3 (E36) 90-00

Ležaj kotača

Ležaj kotača (zadnji) BMW Serije 3 (E36) 90-00

Ležaj kotača (zadnji) BMW Serije 3 (E36). Godište: 90-00. Detalji:Širina 37 mm, unutrašnji promjer 42 mm, vanjski promjer 75 mm

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 965885 (VKBA1460 )
 • OE kataloški
  116002540108
 • ABS
 • Mjesto ugradnje
  • Straga
 • Kvalitet
  • Q
   ?
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KM 69,29
Naručite sada i dobićete proizvod:
 • Poštarina: Super poštarina, KM6,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KM98,98 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Ležaj kotača (zadnji) BMW Serije 3 (E36). Godište: 90-00. Detalji:Širina 37 mm, unutrašnji promjer 42 mm, vanjski promjer 75 mm

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

SKF

SKF je tvrtka koja se fokusirala na tehnologiju proizvodnje i razvoja ležajeva za vozila, ali također proizvodi i druge auto dijelove, prije svega ležajne sisteme i jedinice, brtve te sustave spojki. Također, tvrtka nudi i tehnologiju te proizvode za proizvođače originalnih, ali i zamjenskih rezervnih dijelova za vozila, što dovodi do veoma širokog područja djelovanja. Tvrtka je u ovom poslu od davne 1907. godine, što joj donosi dugu tradiciju i iskustvo kojim se ponosi i koji su jamac kvalitete. Danas su posebno fokusirani na ekologiju, odnosno na to da se izume tehnologije koje imaju neznatan utjecaj na okoliš, kako u proizvodnji novih proizvoda, tako i u njihovom testiranju i razvoju.

 

Kažu kako sve što činimo ima utjecaj na okoliš pa je tako i svaki korak kojeg napravimo prilika da se taj poguban utjecaj smanji. S ponosom tako ističu svoj program poslovanja BeyondZero pa tako, primjerice u razdoblju od 2006. do 2012. godine, kada im je zarada porasla za 20 posto, uspjeli su smanjiti potrošnju energije za 14 posto upravo zahvaljujuči ovom programu. Trenutno imaju preko 48,400 zaposlenih, 140 lokacija u 28 država svijeta te 18 tehničkih središnjica. Tvrtka je registrirana u Göteborgu u Švedskoj.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi