Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Motor

Sigurna kupovina dijelova motora

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Motor

Motor je srce automobila i kao i kod čovjeka, ako ne radi dobro, cijeli automobil ne radi dobro. Redovite kontrole dijelova motora kod vašeg automehaničara stoga su nešto što se mora napraviti, a kada vam on preporuči da bi dijelove motora auta bilo dobro zamijeniti, svakako treba poslušati savjet. Najčešći dijelovi za motor koji trebaju zamjenu su dijelovi za za autoelektriku, filteri, razne pumpe, svjećice, korita ulja, EGR ventili, nosači, ispušni ventili, dijelovi za remenski prijenos i tako dalje. Primjerice, ako na registraciji automobila niste prošli eko test, vrijeme je da zamijenite ispušne ventile kako bi se izbjegli daljnji problemi. Bilo da se radi o originalnim ili zamjenskim dijelovima, kod nas ćete ih pronaći sve.

Slučajan proizvod

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi