Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Ina

Remenica alternatora Fiat Bravo 95-01

Remenice alternatora

Remenica alternatora Fiat Bravo 95-01

Remenica alternatora za Fiat Bravo. Godište: 95-01. Debljina/jačina 37,2 mm, Unutrašnji promjer 17,0 mm, Vanjski promjer 65,0 mm, Broj rebara 6.

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 266836 (535014410)
 • Kvalitet
  • Q
   ?
 • Broj žljebova
  6
 • Akcija
  Uštedite 40.00%
  KM 71,46
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Super poštarina, KM6,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KM119,11 , Vaša ušteda:
  40.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Remenica alternatora za Fiat Bravo. Godište: 95-01. Debljina/jačina 37,2 mm, Unutrašnji promjer 17,0 mm, Vanjski promjer 65,0 mm, Broj rebara 6.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Ina

Njemačku kompaniju INA osnovala su 1946. braća Schaeffler. INA je od 2003. godine dio korporacije Schaeffler Group. Globalni je proizvođač automobilskih i industrijskih proizvoda. Vrhunski kvalitet, izvanredna tehnologija i vrlo inovativan duh temelj su za kontinuirani uspjeh ove kompanije.

Omogućujući visoko tačne komponente i sisteme u primjeni motora, prijenosa i šasije, kao i rješenja kotrljanja i kliznih ležajeva za veliki broj industrijskih primjena, Schaeffler grupa već uvelike oblikuje „mobilnost za sutra“. Tehnološka kompanija ostvarila je oko 13,3 milijarde eura prodaje u 2016. godini. S 87.900 zaposlenika, Schaeffler je jedno od najvećih obiteljskih poduzeća na svijetu. Sa svojim proizvodnim pogonima, istraživačkim i razvojnim pogonima i prodajnim kompanijama prisutni su na otprilike cca. 170 lokacija u 50 zemalja svijeta.

Brend INA već desetljećima stoji iza kreativnih rješenja, opsežnih inženjerskih i proizvodnih vještina te snažnog fokusiranja na kupca. Razmišljanje izvan granica, usvajanje novih puteva za razvoj ideja izvan prepreka, danas im je jednako važno kao i prilikom osnivanja INA-e. Dr. Georg Schaeffler, koji je s bratom Wilhelmom 1946. osnovao kompaniju, dokazao je što znači misliti izvan okvira 1949. Svojim razvojem sklopa igala i valjka u kavezu, što je bila pionirska inovacija, iglasti valjkasti ležaj napravio je industrijski proboj. Inventivni duh Georgea Schaefflera i njegova želja za uspjehom postali su stalan dio korporativne kulture u više od 35 ustanova širom svijeta.

Brend INA poznata je širom svijeta kao kompanija koja razvija i proizvodi kotrljajuće ležajeve, klizne ležajeve, linearne vodilice za mašinstvo i dijelove motora za automobilsku industriju. INA usko sarađuje sa svojim kupcima kao inženjerski partner počevši od početnih faza razvoja. Tako svakodnevno razvijaju prilagođena rješenja, što znači da se godišnje pokrene 1000 novih proizvoda. Schaeffler grupa je uložila velika ulaganja u istraživanje i razvoj, odnedavno u nove centre u Njemačkoj, Aziji i Sjevernoj Americi.

Proizvodi marke INA koriste se u automobilskom odjelu Schaeffler grupe za primjenu u motorima, mjenjačima i šasijama te u automobilskom sektoru. INA ima nenadmašnu stručnost u preciznom dizajnu proizvoda. Ovo znanje omogućava učinkovita i prilagođena rješenja po izvrsnoj cijeni u smislu performansi.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi