Dragi posjetioci! Trenutno internet trgovina još uvijek nije aktivna. Ako želite da budete obaviješteni o tačnom datumu otvaranja, prijavite se na naše elektronske vijesti

Motor

Online prodavnica Silux omogućava nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo, da kod kupovine koristite Silux Premium uslugu.

Motor

Motor je srce automobila i kao i kod čovjeka, ako ne radi dobro, cijeli automobil ne radi dobro. Redovite kontrole dijelova motora kod vašeg automehaničara stoga su nešto što se mora napraviti, a kada vam on preporuči da bi dijelove motora auta bilo dobro zamijeniti, svakako treba poslušati savjet. Najčešći dijelovi za motor koji trebaju zamjenu su dijelovi za za autoelektriku, filteri, razne pumpe, svjećice, korita ulja, EGR ventili, nosači, ispušni ventili, dijelovi za remenski prijenos i tako dalje. Primjerice, ako na registraciji automobila niste prošli eko test, vrijeme je da zamijenite ispušne ventile kako bi se izbjegli daljnji problemi. Bilo da se radi o originalnim ili zamjenskim dijelovima, kod nas ćete ih pronaći sve.