Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Branici i njihovi dijelovi

Broj proizvoda u kategoriji: 5170

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
5132
proizvoda

Branici i njihovi dijelovi

Ljubitelji čeličnih konjića često žele uljepšati vanjštinu svojih vozila, za koje je u našoj online prodavnici na raspolaganju mnogo opcija. U tu svrhu se mogu upotrijebiti različiti auto dijelovi, kao što su prednji i stražnji branici, mrežice, letvice, spojleri i drugi dijelovi automobila po povoljnim cijenama. Neki među njima imaju samo estetsku vrijednost, dok drugi, kao što je na primjer branik, imaju dodatno funkcionisanje. Branik ne samo da izgled automobila čini mnogo ljepšim i skladnijim, već i štiti vozilo odnosno karoseriju od mogućih oštjećenja. Svaki branik u automobilu, bilo stražnji ili prednji, izložen je ogrebotinama i drugim oštjećenjima koja mogu nastati tokom vožnje ili parkiranja. Ako je branik oštećen ili ogreban, počinje da uništava izgled automobila, kasnije počinje lošije obavljati svoju funkciju i više ne nudi tako dobru zaštitu. U tom slučaju, branik treba zamijeniti kako bi osigurali izvrsnu zaštitu i još bolji izgled vašeg automobila!

Trebate novi branik?

Svaki vlasnik automobila zna, koliko se može brzo branik ogrebati. Različita mikro oštećenja boje ili laka događaju se praktično gotovo slučajno i ne namjerno, tako da vrijemenom svaki branik postaje vizuelno manje atraktivan i istrošen. Mnogi misle da je braniku potrebno samo malo osvježenja i da će biti dovoljno ako se samo malo prelakira ili prefarba. To je inače moguće, ali s tim nikada ne postižemo takav učinak kao kad bi kupili novi dio branika. Ovo je osobito točno ako branik nije samo ogreban, već se boja počela ljuštiti ili prima rđu. Ako vam izgled automobila puno znači, preporučujemo da zamijenite branik novim. Novi branik će zasigurno vašem vozilu dati drugačiji, svežiji i privlačniji izgled! Također je potrebno hitno zameniti prednji ili stražnji branik automobila ako ima udubljenja ili druga veća oštećenja, koja vjerojatno nastaju u sudaru ili prometnoj nesreći. U ovom slučaju, branik više ne vrši svoju zaštitnu funkciju i mora se što prije zamijeniti.

Uljepšajte svoj automobil

Za ljepši izgled automobila ne brine se samo novi stražnji ili prednji branik, već i drugi dijelovi automobila koje možete kupiti u našoj online trgovini. Kromirane letvice umjesto plastičnih mogu drastično promjeniti izgled vašeg automobila, iako su samo mala promjena. Na raspolaganju su također i razna proširenja i spojleri koji naglašavaju sportski izgled automobila i veoma su popularni među ljubiteljima brze i smele vožnje. Prednjem dijelu vozila možete promjenom mrežice ispred filtera zraka potpuno promjeniti karakter da biste ostavili potpuno drugačiji dojam. Napokon, novi branik može pružiti ne samo veću zaštitu karoserije od oštećenja, također estetski i atraktivan izgled vašeg automobila.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi