Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Blatobrani, rubnjaci, bokovi

Broj proizvoda u kategoriji: 1805

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
1767
proizvoda

Blatobrani, rubnjaci, bokovi

Bočni rubnjaci automobila su posebno osjetljivi na ogrebotine i udarce, što često zahtjeva zamjenu blatobrana, a bočni bokovi karoserije su zbog toga također traženi. Ovi dijelovi automobila su dakle namijenjeni za zaštitu točkova i šasije, pa su pod velikim rizikom od različitih oštećenja, koje su pretrpeli tijekom vožnje, tijekom parkiranja ili u prometnoj nezgodi. Ovo se osobito odnosi na prednji blatobran, koji je vjerojatno najizloženiji dio auta. Prometne nesreće i druge nezgode se događaju i na njih ne možemo utjecati, pa je dobra ideja zamjeniti oštećene dijelove karoserije i nadoknaditi sa novim auto dijelovima, koje po povoljnoj cijeni možete kupiti u našoj online trgovini. Ako vam je potreban novi prednji ili stražnji branik ili bilo koji drugi dio automobila, pozvani ste da pogledate našu ponudu!

Bez rđe i ogrebotina

Boja i lak, koji prekriva blatobran i ostale bočne dijelove automobila može prilično brzo da se ošteti. Mnogo puta se blatobran ošteti tijekom parkiranja ili negdje drugdje. To ne samo da može oštetiti boju, ali također i različita veća udubljenja zbog kojih trpi prednji ili stražnji blatobran. Naravno, zbog jedne ogrebotine ili dvije, nam nije još uvek potrebna zamjena cijelog blatobrana i vjerojatno ga nećemo mijenjati zbog vidljivih oštećenja boje ili laka. U ovom slučaju možemo dakle prednji ili stražnji bok odnosno bilo koji drugi dio automobila jednostavno ofarbati. U slučaju da je blatobran veoma oštećen ili na njemu postoje udubljenja, ovo nije pogodno riješenje, već ga morate zamijeniti. Isto tako razlog za promjenu blatobrana može biti rđa, koja je obično provocirano izlaganjem vlazi. Teško je popraviti zarđali blatobran osim da ga zamijenimo. Svaki popravak rđe ili prekrivanja obično je privremeno rješenje. Rđa dakle prije ili kasnije ponovo se pojavi, tako da je u tom slučaju bolje se odlučiti za kupnju rezervnog dijela i tako kupiti novi blatobran.

Blatobran po mjeri vašeg vozila

Bilo koji blatobran ili drugi rezervni dijelovi za zaštitu bočne strane automobila, kao što su rubnjaci i bokovi, mogu se jednostavno prefarbati u željenu boju vašeg vozila, da bi ste osigurali savršeno podudaranje. Važno je odabrati odgovarajući blatobran ili druge auto dijelove u skladu sa markom i tipom vašeg automobila. Neki modeli takođre imaju otvore za bočne žmigavce. Rezervni dijelovi karoserije kao što su blatobrani, rubnjaci i bokovi napravljeni su od visokokvalitetnog lima i pravilnog su oblika, kako bi se savršeno podudarali i zamijenili originalne dijelove, uključujući prednji ili stražnji blatobran automobila. Stoga se pobrinite za lijep izgled i aerodinamičnost karoserije vašeg čeličnog konjića i da oštećene dijelove zamjenite novim!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi