Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Karoserija

Sigurna kupovina auto karoserije

Internet trgovina Silux nudi nekoliko vrsta načina plaćanja. Kupovina je jednostavna i 100% sigurna. Preporučujemo da prilikom kupovine koristite uslugu Silux Premium kako biste pronašli najkvalitetniji proizvod koji će biti 100% prikladan za vaše vozilo. Tu smo da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine s našim auto dijelovima. Ovu uslugu možete odabrati u samom postupku kupovine.

Saznajte više

Karoserija

Karoserija automobila je u većem dijelu sastavljena od vidljivih elemenata, od poklopca motora, do blatobrana i branika, kao i ukrasnim letvicama. Ali postoje i skriveni dijelovi karoserije, kao što su rezervoari, različiti mehanizmi, pragovi i nosači za druge elemente. Pošto je automobil obično u pokretu svakodnijevno i podvrgnut je vrijemenskim i prometnim uvjetima, može se brzo desiti, da se nešto ošteti ili istroši na automobilu, zato su vam ovde dostupni rezervni karoserijski dijelovi, koji će nadomjestiti pokvarene i oštećene dijelove. Nikada ne čekajte predugo na popravke vašeg vozila, osobito ako su auto karoserijski dijelovi, koji su nužno potrebni za sigurnu vožnju.

Slučajan proizvod

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi