Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Polcar

Kada prtljažnika Chrysler Voyager 00-04, bez zaštite

Kade za prtljažnik

Kada prtljažnika Chrysler Voyager 00-04, bez zaštite

Kada prtljažnika za Chrysler Voyager (godište: 00-04) napravljena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnog prostora automobila, tako da je lako možete uklopiti u svoj prtljažnik. Visoka ivica (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaš prtljažnik od prolivanja tečnos ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 184328 (2420WB-8)
 • Prednosti
  • Dizajniran posebno za vaše vozilo
  • Oblik se prilagođava vašem automobilu
  • Održava čist i uredan prtljažnik
  • Napravljen od kvalitetnih materijala
  • Štiti od oštećenja i habanja
  • Svjestrana upotreba
  • Učinkovita zaštita i dug životni vijek
  • Visoki rub štiti od prolivanja tečnosti
  • Jednostavno održavanje
 • Akcija
  Uštedite 30.00%
  KM 29,36
Uštedite kupovinom većih količina:
sati min sek
da robu dobijete najkasnije u
 • Poštarina: Super poštarina, KM6,95.
  Više na cjenik dostave.

 • Redovna cijena proizvoda: KM41,94 , Vaša ušteda:
  30.00%
  Cijene sadrže PDV.
 • Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

Kada prtljažnika za Chrysler Voyager (godište: 00-04) napravljena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnog prostora automobila, tako da je lako možete uklopiti u svoj prtljažnik. Visoka ivica (3 cm) i vodootporan materijal zaštitit će vaš prtljažnik od prolivanja tečnosti i drugih oštećenja. Održavanje je također jednostavno - prljavštinu jednostavno isperite vodom i obrišite suhom krpom.

Slike su simbolične.

Kada prtljažnika

Prilega se prtljažniku vašega vozila

Kada za prtljažnik je posebno prilagođena vašem vozilu i savršeno se uklapa u oblik prtljažnog prostora vašeg vozila.

​​Kada prtljažnika - Prilega se prtljažniku vašega vozila

Brine za uredan prtljažnik

Budući da se uklapa u vaš prtljažni prostor, održavat ćete lakše red i čistoću prtljažnika. Također može vam pomoći organizator prtljažnika

Kada prtljažnika - Brine za uredan prtljažnik

Svjestrana upotreba

Jer nudi dobru zaštitu, svjestrano je upotrijebljiva. Da li se bavite sportom i često stavljate sportsku opremu u i izvan prtljažnika? Kada prtljažnika zaštitit će vaš prtljažni prostor od oštećenja i habanja. Tako ćete potpuno bezbrižno očistiti svoj bicikl za planinu, blatnjave planinarske čizme, mokri ogrtač itd.

Kada prtljažnika - Svjestrana upotreba

Efikasna zaštita

Kada prtljažnika dobro zadržava tečnost, jer je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu. Visoki rub (3 cm) zadržat će tečnost i prljavštinu u kadi.

​​Kada prtljažnika - Efikasna zaštita

Jednostavno održavanje

Sa njom su oduševljeni svi, uključujući zidare, farbare i druge servisere, jer je lako očistiti tečnost, prašinu i sitne građevinske materijale. Također ćete bezbrižno postaviti u prtljažnik odijelo za snijeg i skije, blatnjave cipele ili bicikl, kao i mokro odijelo. Jednostavno ćete isprat kadu pod vodom i obrisati je suhom krpom.

Kada prtljažnika - Jednostavno održavanje

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Polcar

Jedan od največih proizvođača najrazličitijih dijelova za automobile svakako je kompanija Polcar. Smještena je u Varšavi u Poljskoj te je na tržištu prisutna gotovo 30 godina. Proizvodnja je bazirana mahom u matičnoj državi, ali postoje postrojenja i u drugim dijelovima svijeta. Počela je kao kompanija koja je proizvodila termalne dijelove i svjetla, a kasnije se proširila na sve auto dijelove. Zanimljivo je da koriste isključiva svoja novčana sredstva, bez pomoči države i slično, a također ima oko 61,000 metara kvadratnih skladišnog prostora.
 
Za firmu radi oko tri stotine dobavljača. Ističu kako im je glavna odlika ta da kupcima ponude različite kvalitativne i novčane rangove dijelova pa tako se kod njih mogu pronači originalni dijelovi za vozila koji su ujedno i skuplji, te zamjenski dijelovi koji su znatno jeftiniji. S obzirom na ovo, trenutno nude največi izbor rezervnih auto dijelova na tržištu. Posebno su ponosni na svoj katalog nazvan eCar u kojem kupac može birati dio s obzirom na cijenu te starost vlastitog vozila.
 
Trenutno je oko 60,000 proizvoda u tom katalogu koji su zorno prikazani fotografijama i nacrtima.  Kompanija suračuje s poznatim lokalnim dobavljačima auto dijelova u cijelom svijetu koji naručuju dijelove s obzirom na potražnju na tržištu. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi