Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Auto tepisi

Broj proizvoda u kategoriji: 1860
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
1822
proizvoda

Auto tepisi

Auto tepisi olična su zaštita unutrašnjosti vozila od mehaničkih oštećenja, vlažnosti i vlage. Za nove automobile dostupni su originalni tepisi uz doplatu, a u protivnom možete izabrati između širokog spektra standardnih tepiha renomiranih proizvođača, koji se izrađuju za svaki model i marku automobila zasebno, tako da se savršeno uklapaju u unutarnjost vašeg automobila. Izrađene su od različitih materijala, a gumene prostirke su one koje vas sigurno neće razočarati svojom kvalitetom i prednostima. Svestrani su, izuzetno izdržljivi i lako se čiste. Gumeni tepisi nude optimalnu zaštitu zimi i ljeti, a još jedna prednost je njihov dulji radni vijek. Također se mogu ugraditi u prtljažnik kao zaštita obloga u prtljažniku, pružajući dodatnu zaštitu vašem prtljažniku.

U unutarnjosti vozila se moramo osjećati ugodno i prijatno, a svaki komad dodatne opreme mora služiti svojoj svrsi. Iako auto tepisi nisu strogo potrebni za rad automobila, oni su presudni za lako i ugodno čišćenje putničke kabine. Auto tepisi se postavljaju ispred sjedala kako bi se osiguralo da cjeli automobil bude zaštićen od prljavštine sa cipela. Tepisi se mogu lako ukloniti i očistiti, što je mnogo lakše nego usisavati čitavu unutarnjost vozila. Nakon određenog perioda uporabe, auto tepisi se istroše ili zaprljaju pa ih je potrebno zamijeniti, no možemo ih zamijeniti samo iz estetskih razloga.Gumeni tepisi su estetski vrlo atraktivne, jer guma omogućuje širok izbor dizajna koji se izvrsno prilagođavaju unutarnjosti bilo kojeg automobila. Možete birati između različitih boja i uzoraka, dajući automobilu eleganciju, dodajući vrijednost cjelokupnom izgledu.

Gumeni tepisi ne uzrokuju probleme s čišćenjem, jer su izrađeni tako da se lako mogu izvaditi iz automobila - na dno su pričvršćene posebnim kliznim pinovima, koji također osiguruju učvršćivanje tepiha pod nogama vozača i putnika. Nakon uklanjanja iz vozila prvo je preporučljivo protresti ih kako bi se uklonila nakupljena nečistoća, posebno veće čestice, a manje se po potrebi usisavaju usisavačem. Pored toga, moguće je čišćenje neagresivnim sredstvima za čišćenje i vodom, a na kraju i sušenje.

Uz pravilno održavanje, gumeni tepisi imaju vrlo dug životni vijek, što ih čini odličnim izborom za bilo koji automobil. Izrađene su na način da se ne gube i ne uvijaju - imaju otvrdnut i lagano podignut rub vrata, što ujedno pruža dodatnu zaštitu automobila na podu od prolijevanja tekućine ili klizanja prljavštine. Kvalitetni gumeni tepisi izrađeni su od bezopasnih materijala, ne emitiraju neugodne mirise i izuzetno su izdržljive, što ih čini prvim i jedinim izborom mnogih kupaca.

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi