Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Valeo

Parking senzori (prednji) VALEO

Parkirni senzori, osjetnici

Parking senzori (prednji) VALEO

U kompletu je 4 parking senzora (prednji), kontrolna jedinica, pribor za montražu Da je parkiranje još lakše vam omogučuje zvučno upozorenje (signalizacijski buzzer). Parking senzori (VALEO) su bez LCD displeja.

  • Proizvođač
  • Šifra proizvoda
    ID: 219365 (VA632003)
  • Akcija
    Uštedite 3.00%
    KM 213,47
Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

U kompletu je 4 parking senzora (prednji), kontrolna jedinica, pribor za montražu Da je parkiranje još lakše vam omogučuje zvučno upozorenje (signalizacijski buzzer). Parking senzori (VALEO) su bez LCD displeja.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Valeo

Tvrtka Valeo bavi se proizvodnjom i distribucijom rezervnih dijelova za automobile. Osnovana je davne 1923. godine u Saint – Queenu u Francuskoj. Prvo su proizvodili dijelove za kočnice, a kasnije se proizvodnja počela širiti na sve druge dijelove potrebne za vozila, prije svega kvačila, ali i sve ostalo.  Danas je to kompanija koja proizvodi i nabavlja dijelove za sva vozila koja se proizvode, imaju čak 78,600 zaposlenih te djeluju u 29 država. Zarada ide do vrtoglavih 12,1 milijardu dolara godišnje. Ovo nije tvrtka koja samo proizvodi rezervne dijelove več se bavi istraživačkim radom što se tiče poboljšanja određenih dijelova pa tako imaju čak 12 istraživačkih centara i 34 centra za razvoj.
 
Posljednjih su godina posebno fokusirani na razvoj tehnologija za smanjenje emisije ugljičnog dioksida te se žele čim više proširiti na azijsko tržište, kao tržište koje konstantno bilježi veliki rast. Valeo je zapravo grupa proizvođača, a naziv je nastao osamdesetih godina prošlog stolječa kako bi se svi objedinili pod jednim imenom. Valeo dolazi od latinskog naziva za 'Dobro sam', što je bio naziv tadašnje talijanske podružnice kompanije.
 
Danas se kompanija dijeli na četiri grupe – sisteme za ugodnu i sigurnu vožnju, sisteme za povečanje snage, sisteme za temperaturu te sisteme za rasvjetu. 
 

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi