Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Visbella

SpeedyFix - ljepilo od 7 sekundi za sve vrste popravaka

Sekundarno ljepilo

SpeedyFix - ljepilo od 7 sekundi za sve vrste popravaka

SpeedyFix je suhi brzi ljepak koji svojim jedinstvenim sastojcima i punilom popravlja skoro sve. Pukotine, rupe, slomljeni djelovi, prorezi se mogu popraviti u roku od 7 do 15 sekundi. Može se koristiti za gotovo sve: metale, čelik, plastiku, drvo, gumu, keramiku i još mnogo toga. 7 sekundni ljepak ... Pročitaj više

 • Proizvođač
 • Šifra proizvoda
  ID: 4698508 (Speedyfix7)
 • Paket sadrži
  • 1x 10 ml crnog praha
  • 1x 10 ml sivog praha
  • 2x 10 ml ljepila
  • 1x rukavice
  • 1x nož
  • 1x priključak
  • 1x klin za bušenje
 • Mjere opreza
  • Izbjegavajte kontakt sa očima
  • Izbjegavajte udisanje plinova
  • Temeljito se oprati nakon upotrebe
 • Prednosti i funkcije
  • Snažna kohezivna sila
  • Brzo stvrdnjavanje
  • Širok raspon primjena
  • Jednostavan za uporabu
  • Proizvod je certificiran (TUV, CE, SGS, BSCI)
 • Akcija
  Uštedite 57.00%
  KM 32,00
Silux Premium

Niste sigurni dali ste odabrali odgovarajući proizvod? Odaberite našu Silux premium uslugu i kupujte bez brige!

SpeedyFix je suhi brzi ljepak koji svojim jedinstvenim sastojcima i punilom popravlja skoro sve. Pukotine, rupe, slomljeni djelovi, prorezi se mogu popraviti u roku od 7 do 15 sekundi. Može se koristiti za gotovo sve: metale, čelik, plastiku, drvo, gumu, keramiku i još mnogo toga.

7 sekundni ljepak sa prahom je veoma popularan kod korisnika koji sa njim popravljaju pukotine na gumama, vanjskim djelovima elektronskih uređaja, sunčanih naočara i naočara za vid, kućnog pribora, namještaja i svetala. Zapravo, njegova upotreba je tolika, koliko ima različitih predmeta.

SpeedyFix je primeren za lepljenje različnih materialov

Svestrana upotreba

Speedy Fix ima svestranu upotrebu. Pomoću njega možete trajno i efikasno zaljepiti razne predmete izrađene od različitih materijala. Za bolji kvalitet lijepljenja pobrinut će se priloženi prah. Mješavina ljepka i praha omogućava veoma efikasno lijepljenje.

Crni prah se najčešće koristi za popravku pukotina na elementima koji su isto crne boje: rešetke branika, branik, retrovizore, nosači farova, kao i dodaci i odjeća za motocikle, ključevi automobila, električni prekidači, ručke na vratima, itd.

Sivi prah međutim, se može koristiti na onim elementima na automobilu i drugdje koji odgovaraju sivoj boji i dijlove opterećene temperaturom, jer je sivi prah otporan na toplotu. Najčešće se koristi za popravku pukotina na kućištu motora i nekih drugih sastavnih dijelova automobila. 

speedyfixsilux

Dvostruko jači ljepak i prah

U ambalaži proizvođač za sve ozbiljnije i složenije popravke, preporučuje upotrebu dvodijelnog kompleta lepka i praha. Kombinacija ljepka i praha pružit će  dodatnu snagu punjenja, brže pričvršćivanje i jaču kohezivnu silu.

Popravljene dijelove, prethodno napunjene ljepilom, može se dodatno ojačati ili poboljšati njihov izgled, pošto se ove površine mogu takođe brusiti, peskirati i farbati.

speedyfixsiluxsi

Visbella® SpeedyFix Super ljepljivi set 

U kompletu su dije staklene boce ljepka, svaka sadrži 10 mililitara. Uz ljepak, u kompletu dolaze dva različita obojiva praška u sivoj i crnoj boji. Praškovi različitih boja omogućavaju različite primjene, od branika do kućišta motora, jer su otporni na toplotu.

                                                Speedy Fix

Uputstvo za upotrebu

Priprema: Prvo pripremite radnu površinu i pribor kao što su ljepljive trake, materijal za čišćenje itd. Obavezno nabavite sve potrebne materijale i elemente, koje ste dobili uz paket. Izbjegavajte svaki direktan kontakt sa kožom!

1. korak: Provjerite da li je površina koju popravljate / ljepite, čista, suha i bez ulja i prljavštine. Ako je potrebno površinu prije nanošenja  brusite brusnim papirom. Upotrijebite isporučenu rukavicu.

2. korak: Koristite nož ili makaze i isjecite u mlaznicu pakovanje, tako što ćete otvoriti pod uglom od  45°. Upotrebite iglicu za probijanje mlaza ljepka i umetnite dodatak, kako biste ga čvrsto uklopili. Ravnomjerno raspodelite ljepak po površini.

3. korak: Upotrijebite potrebnu količinu praha (debljina < 5mm) tako da površinu pokrijete ljepkom. Ako je potrebno, uz pomoć štapića prilagodite oblik premaza i količinu praha. Zatim još jednom nanesite ljepak na prah, sve dok ga ne upije.

Opomnik: Kada se ljepak kombinuje sa prahom, oslobađa se mnogo toplote i gasa, što može da uzrokuje blagu iritaciju u roku od 10 sekundi. Ako premaz nije dovoljno gust, ponovite 3- ći korak.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Visbella

Visbella je službeno osnovana 1996. U početku su bili uključeni u proizvodnju i prodaju ljepka i zaptivača za domaće tržište. U sljedećoj deceniji kompanija se proširila na Meksiko i južnu Afriku. 2013. otvorili su ured u Španiji, godinu dana kasnije u SAD-u.

Kompanija je jedan od najvećih svjetskih proizvođača ljepka, kombinirajući ih u korisne setove za popravak itd. Imaju ISO9001: 2000 sertifikat za provjeru autentičnosti sistema. Njihovo središte poslovanja je briga o kupcima, jer su njihove temeljne poslovne vrijednosti iskrenost, točnost, preciznost i profesionalnost.

Svi znamo, kako je. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zato našim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost vraćanja ili zamjene svih proizvoda, sve do 1 godine, i ako zakasne rok za vraćanje od 14 dana, kako to piše u Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za više informacija kliknite tu.

Slični proizvodi

Proizvodi za vas

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi