Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

1
2
3

Sredstva za poliranje

Broj proizvoda u kategoriji: 151
Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo.

100% PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU!

Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga.

Još
113
proizvoda

Sredstva za poliranje

Pasta za poliranje

Sredstva za poliranje, poput paste za poliranje, namijenjena su poliranju vozila i uklanjanju manjih oštećenja ili nedostataka u vozilu. Razne ogrebotine i rupe uzrokovane grančicama drveća i pijeskom sa ceste mogu se ukloniti bez bojenja, pod uvjetom da se vozilo ne ošteti previše duboko. Takva manja oštećenja možete otkloniti kod kuće ručnim ili strojnim poliranjem, uporabom paste za poliranje ili voska, uz razne krpe i pjene te raznim drugim sredstvima za uklanjanje ili prekrivanje ogrebotina, koje možete pronaći u našoj ponudi.

Pobrinite se za ljepši auto!

Danas je na raspolaganju brojna auto kozmetika s kojom možete dobro očistiti svoje vozilo i dobro se pobrinuti za njega. Zbog toga će vozilo izgledati novo čak i nakon višegodišnje uporabe. Ako je automobil samo prljav, obično ga je lako oprati i ukloniti mrlje, ali teže je osigurati da ostane bez ogrebotina i drugih sličnih vidljivih oštećenja. Tome je namenjena pasta za poliranje, kojom možete spriječiti stvaranje većih ogrebotina ili uspješno prekriti manja oštećenja boje vašeg čeličnog konjića. Na raspolaganju je nekoliko vrsta takvih zamki, kao i druga sredstva za poliranje i ogrebotine. Izbor je tako velik i postoji nekoliko mogućnosti među kojima možete pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Važno je samo da se pridržavate uputa proizvođača i slijedite ih prilikom uporabe sredstva za poliranje, a u slučaju većih oštećenja boje, što prije odlazite kod auto limara.

Koja je pasta za poliranje najbolja?

Neki se zaklinju na auto vosak, drugi raznim sredstvima za uklanjanje ogrebotina, dok svi drugi smatraju da je poliranje paste najbolji način da vozilo izgleda bolje. Koju ćete koristiti ovisi o boji vaše automobila i što biste željeli postići. Naime, pasta za poliranje može biti namijenjena običnom laku, ali može se koristiti i za obradu metalnog laka, ovisno o njegovoj granulaciji. Prije nego što odaberete i kupite, potrebno je paziti kakva je vrsta paste i čemu je namijenjena te je koristiti na ispravan način, prema uputama proizvođača. U našoj internetskoj trgovini naći ćete brojna sredstva za poliranje, koja su dokazano djelotvorna i vrlo kvalitetna. To jamče i renomirani proizvođači koji se pobrinuju da vaša pasta za poliranje dobro obavi svoj posao ako je koristite u skladu s uputama. Također je vrlo važno kakvu krpu koristite i kako se pasta za poliranje ponaša na vozilo. Međutim, za manje ogrebotine ili manja oštećenja boje vozila pogodnija su različita sredstva za ogrebotine od paste za poliranje, koja mogu biti dostupna i u obliku olovke. Na raspolaganju su i razni voskovi i drugi različita sredstva za poliranje za automobile. Stoga pogledajte našu ponudu i odaberite što vam treba!

Broj atrikala za usporedbu: . Ukloni sve Usporedi

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi