Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja tvrtke SILUX B. trgovina in storitve d.o.o., su sastavljeni u skladu sa Općom uredbom EU o zaštiti osobnih podataka (Uredba), Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o elektronskoj komunikaciji, preporukama Bosanske obtničke komore i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.
 
S internet trgovinom www.silux.ba upravlja tvrtka SILUX B. trgovina in storitve d.o.o., Kneza Lazara 2, 78400 Gradiška, matični broj 11169015, porezni broj 4404321750000 (u nastavku tvrtka), koja je ponudnik usluga e-poslovanja.
 
Opći uvjeti poslovanja određuju način poslovanja među tvrtkom i kupcima (kupci – fizičke i pravne osobe) te prava i obaveze korisnika internet trgovine www.silux.ba. Kupac je obvezan unositi samo točne i istinite podatke, informacije, materijale itd. Netočni i neistiniti podaci smatrat će se zlopourabom te će biti predani odgovarajućoj pravnoj službi. 
 
Kupci su vezani na opće uvjete poslovanja, koji su važeći u trenutku kupnje (kupnja preko telefona, slanje online narudžbe),
Opći uvjeti poslovanje su dostupni u elektronskom (na www.silux.ba) ili papirnom obliku (sjedište tvtke),
 

Internetski katalog, artikli i cjenik

Internetski katalog sadrži aktualnu ponudu iz našega prodajnog programa sa svim potrebnim podacima. Artikli iz prodajnih odjela svjetala, karoserija, ogledala, sustava za hlađenje, auto klime te spojki nisu originalni. Cijene u cjeniku su u eurima i sadrže PDV. Cijene vrijede na dan naručivanja robe.

 

Ponuda artikala

Ponuda artikala na internetu se može dnevno mijenjati, za artikle na internetu važe internetne cijene.

Naručivanje robe

Željenu robu naručite putem internetskog kataloga tj. narudžbenice na adresu e-pošte: info@silux.ba ili telefonom na temelju cjenika. Podaci o sklopljenom ugovoru odnosno o predanoj narudžbi pohranjeni su u tvrtki SILUX B d.o.o. Ugovor se može sklopiti na bosanskom jeziku. Ugovor, odnosno narudžbu, moguće je sklopiti telefonom, elektroničkom poštom ili internetom putem internetske trgovine. Ispravci ili dodaci narudžbi mogu se poslati elektroničkom poštom ili telefonom u roku od dva sata nakon predaje narudžbe.

Koraci kupnje – sklapanje ugovora ili narudžbe

Prije početka narudžbe posjetitelj internetske prodavaonice mora se registrirati kao korisnik. Nakon registracije korisnik može započeti postupak naručivanja. Kada korisnik pronađe artikl koji želi naručiti, stavlja ga u košaricu.
Koraci kupnje u košarici:
 
1. korak: Odaberite količinu proizvoda koje želite naručiti te ih potvrdite -> nastavi s kupnjom.
2. korak: Odaberite način plaćanja odabrane robe i dostave.
3. korak: Odaberite jeste li fizička ili pravna osoba i upišite podatke za plaćanje/dostavu.
4. korak: Prikazan je popis svih artikala koje želite naručiti te iznos cijele kupnje. Naručitelj u ovom koraku potvrđuje da je upoznat s uvjetima naručivanja, u protivnom nije moguće zaključiti narudžbu. U ovom koraku također zaključujete narudžbu. Nakon završetka narudžbe naručitelj će primiti elektronsku poruku s potvrdom narudžbe.

Narudžba potvrđena – ugovor sklopljen

U roku od najkasnije 48 sati ponuđač pregledava narudžbu, provjerava mogućnost dobave proizvoda te potvrđuje ili odbija narudžbu. Ako se cijena u trenutku obrade narudžbe promijeni, ponuđač se obvezuje da će pokušati korisniku ponuditi nižu cijenu ili odgovarajuće rješenje koje bi bilo obostrano zadovoljavajuće. Ponuđač pridržava pravo nazvati korisnika na njegov telefonski broj. U slučaju potvrde narudžbe porukom „Narudžba potvrđena“ ugovor između ponuđača i korisnika smatra se neopozivo sklopljenim, a u slučaju odbijanja narudžbe, ugovor se ne smatra sklopljenim.
 
Postupak obaviještavanja o kupnji
 • Poslije potvrde narudžbe, kupac primi obavijest po emailu ili sms poruci, da je narudžba primljena
 • Naša ekipa narudžbu pregleda, provjeri razpoložljivost naručenih artikala i narudžbu potvrdi ili odbije sa razlogom
 • Vezani smo izključivo na na dobavu sa strane naših dobavljača i na vrijeme, u kojem može dobavljač dostaviti artikle do naše poslovnice. U koliko dostava traje dosta duže i kupac ne želi čekati, to nam javi i artikal ćemo odstaniti iz narudžbe i vratiti kupcu več uplačeni novac, ostale artikle može kupac sačekati ili otkazati narudžbu
 
SILUX B. d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu, koja bi mogla nastati zbog daljih dostavnih rokova, pogrešno naručenih artikala sa strane kupca ili zbog neisporuke artikala, koje nemamo u vlastitom skladištu.
 
Sve cijene uključuju PDV, osim ako to nije drugačije određeno. Cijene važe jednako za vse naše kupce u našej internet trgovini. Cijene važe u trnutko potvrde narudžbe i nemaju unaprijed određene vrijednosti. Cijene važe u primjeru plačanja gore navedenim načinima plačanja, pod gore općim uvjetima poslovanja.
 
Unatoč naporu našega tima, da bi bili točni podaci, uključujuči cijene artikala, može se dogoditi, da su podaci o cijeni netočni. U tom primjeru će kupcu u koliko tako želi, omogućeno odstupiti od ugovora.
Popusti, promocijske kode i slično, se ne zbrajaju. Popust kod individualnog artikla i promocijska koda se zbrajaju.

Poklon bon / kuponi za popust SILUX

Poklon bon je moguće kupiti u našoj internet trgovini. Za kupovinu poklon bona važe jednaki uvjeti poslovanja kao i za kupovinu drugih artikala. U primjeru da je vrijednost kupovine veća od vrijednosti poklon bona, onda se razlika doplati.
Popusti i ostalo kuponi SILUX se međusobno ne zbrajaju.

Pokloni internet trgovine SILUX

U nekim primjerima i akcijama dobijete kod kupnje artikala, koje ste naručili i koji poklon, koje vam poklanja naša internet trgovina. Poklon dobijete samo u primjeru narudžbe preko interneta i ne preko telefonske narudžbe.

Kupovina za pravne osobe

Postupak kupovine za pravne osobe je potpuno jednak kao i za fizičke osobe, samo da u primjeru kupovine pravne osobe u drugom koraku upišete ime poduzeća , OIB broj i da se slažete sa općim uvjetima poslovanja.
Internetna trgovina SIlux pravnim osobama omogućuje plaćanje na sledeće načine:
 • Gotovinom kad preuzimate robu
 • Preko predračuna
 • Plaćanje sa odlogom, u koliko se prodavač i kupac-pravna osoba tako dogovore
Ako želite račun na poduzeće, prihvaćate opće uvjete poslovanje koje važe za pravne osobe. Glavna razlike je u mogućnostima odustajanja od ugovora: poduzećima, obrtnicima i drugim pravnim osobama omogučujemo vračanje kupljenih artikala u okviru garancijskih uvjeta. Nabrojane pravne osobe nemaju mogućnosti odustajanja od ugovora u roku 14 dana od preuzimanja artikla bez razloga, kao što to važi za fizčne osobe. Povrat novca za pravna lica nije moguć. Povrat prihvatamo samo u slučaju pogrešno isporučenih proizvoda, ako nas o tome obavijestite najkasnije 8 dana nakon prijema paketa. Pravna lica mogu potraživati garanciju (uložiti žalbu) ili materijalni nedostatak.

Dobava robe

Rok dobave robe obrazložen je u rubrici česta pitanja. Tvrtka SILUX B. d.o.o.. u dogovorenom će roku zapakirati i poslati robu s priloženim originalnim računom i eventualnim uputama te garancijskim jamstvom.

Dostava robe

Dostava robe obrazložena je u sekciji Cjenik dostave.

Izdavanje računa, sklapanje ugovora i plaćanje robe

Tvrtka SILUX B. d.o.o. izdaje račun za naručenu robu, a kupcu prilikom dobave robe, osim priloženog računa dostavlja i ostalu potrebnu dokumentaciju. Naručenu robu koja je na zalihama kupac plaća prilikom dostave (pouzećem). Za veće narudžbe pravnih osoba (količinske i vrijednosne), može se sklopiti ugovor, a plaćanje se provodi izravno na bankovni račun poduzeća SILUX B. d.o.o. Naručena roba u vlasništvu je tvrtke SILUX B. d.o.o. do plaćanja kupoprodajnog iznosa.

Opoziv narudžbe

Korisnik može opozvati narudžbu u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe putem emaila ili telefona.

Pravo na odustajanje od ugovora

Kupac ima pravo u roku od 14 dana od preuzimanja robe prodavaču javiti da odustaje od ugovora ili narudžbe bez navođenja razloga za svoju odluku. U tom primjeru morate artikle odmah vratiti ili najkasnije u roku od 30 dana od kad ste odustali od ugovora. Garanciju ili tehničke greške ostvarujete na osnovi orginalnog računa, povlaštene osobe – mehaničara iz kojeg je razvidno da je bio artikal atručno ugrađen. U koliko ostvarujete tehničku grešku, je poželjno da dokumentaciji predložite i obrazac za ostvarivanje tehničke greške, kojeg dobijete na našoj internet stranici.
 
Kupac koji odustane od ugovora ili narudžbe mora robu vratiti neoštećenu u originalnoj ambalaži i nepromijenjenoj količini te je poslati prodavaču.  Prije svakog lakiranja/montaže/postavljanja artikala provjerite odgovara li roba! Smatra se da je poruka pravovremena ako je pošiljka predana u roku. Jedini trošak koji snosi kupac u vezi s odustajanjem od ugovora jest direktni trošak povrata robe. 
 
Kupac koji odustane od ugovora ili narudžbe mora robu vratiti neoštećenu u originalnoj ambalaži i nepromijenjenoj količini te je poslati prodavaču. 
 
Važne informacije za vračanje artikala:
 • Kad nam vračate artikle, morate priložiti obrazac za odustajanje od ugovora i kopiju računa
 • Adresa za vračanje artikala je: SILUX B. d.o.o, Kneza Lazara 2, 78400 Gradiška
 • Preporučuje se, da koristite dostavnu službu, koja omogućuje praćenje pošiljke i da artikle ispravno pripremite za transport (možete koristiti originalnu Silux embalažu ili drugu sigurnu embalažu
U primjeru nepravilnog korištenja robe i sa time oštećenja originalne embalaže, moramo vam odbiti sljedeće procente (%). Ispod su slike primjera štećene embalaže: 

Lakše oštećenje (10%)

 

Srednje oštećenje (30%)

 

Teže oštećenje* (60+%)

 

* Kod jako oštećene robe, svaki primjer će biti invidualno razmotreno skupa sa dobavljaćem, koji će utvrditi točan odbitak.
U svakom primjeru mora roba naravno biti potpuno neoštećena/netaknuta.
 
Svi proizvodi koje vraćate, čija ambalaža je dodatno ispisana sa riječima (primer ispod, Silux itd), nije ih moguće vratiti i biće odbijeni!
 
 
Jedini vaš trošak koji snosite u vezi sa odustajanjem od ugovora jest direktni trošak povrata robe, osim u primjeru kada je narudžbi dodana SIlux premium usluga.
 
Platforma Evropske komisije za internetno rješevanje konflikta: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Tehničke greške

Tehničke greške su:
 1. Ako stvar nema karakteristike koje su potrebne za korištenje ili za prodaju
 2. Ako stvar nema karakteristike koje su potrebne za posebno korištenje, za koje je kupac kupuje, koja je bila prodavaću poznata ili bi mu morala biti poznata
 3. Ako stvar nema karakteristike i značajke, koje su bile izricito ili prešutno dogovorene ili predpisane
 4. Ako je prodavač dao stvar, koja ne odgovara sa uzorcem ili modelov, osim ako je bio uzorak ili model pokazan samo zbog obavijesti
Za greške koje ste uočili, potrebno nas je obavijestiti u zakonskom određenom roku. Obrazac za provođenje tehničke greške na artiklu možete pronaći ovdje.

Povrat iznosa kupnje

Ako je kupac odustao od narudžbe ili ugovora sukladno uvjetima za odustajanje, prodavač mu je dužan vratiti uplaćen iznos putem bankovnog računa, odmah ili najkasnije u roku od 14 dana o primljenoj obavijesti od odustajanje od ugovora.

Povrat kaucije

U nekim slučajevima dajemo kupcu mogućnost vračanja staroga artikla ako istovremeno kupi novi artikal u našoj internet trgovini. U tom slučaju kupac uplati kauciju, koja mu je naknadno vračena u koliko dobavljač ocijeni da je stari artikal tehnično ili kako drugačije prikladan i neoštećen.
Vračanje kaucije traje obično od 3 do 4 tjedana.
 
U koliko nam dobavljaš javi da je poslan stari artikal neodgovarajući (nije moguća obnova) s obzirom njihovog pregleda, kupcu se ne vrača kaucija, nego se kupcu vrati njegov stari artikal, čim ga dobijemo nazad od dobavljača.

Garancija

Artikli imaju garanciju ako je tako napisano na garancijskom listu ili na računu. Garancija je važeća uzimajući u obzir upute na garancijskom listu i sa originalnim računom. Garancijski rokovi su navedeni na garancijskom listu.

Za neke dijelove potrebno je još priložiti:

Kompresori klime: račun za čišćenje sistema i zamjenu obaveznih dijelova (filter, kondenzator), izduvna i usisna cijev obavezno zatvorene, u kompresoru mora biti ulje.
• Pri reklamaciji mjerača protoka vazduha, egr ventila, lambda sonde, zavojnice za paljenje itd. obavezan je dijagnostički ispis testera.
• Pri reklamaciji upravljačkih zupčanika i lanaca, obavezno priložiti 12,5 ml ulja za pogon lanca.

Proizvođać je dužan garancijski popravak napraviti u roku od 45 dana od primljenog artikla, u suprotnom primjeru mora artikla zamijeniti sa drugim jednakim i brezprijekornim artiklom.
 
Kupac može uvažiti garanciju i kod prodavaća, ali i u tom primjeru važi odredba iz predhodne rečenice. Slanje artikala pod garancijskim rokom, se vrše u skladu pod uvjetima, koje prodavać navede u garancijskom listu, kupac sa time nema nikakih troškova. Ako želite artikle vratiti na naše troškove, onda nas obavijestite na telefonski broj 070 310 086 ili na email adresu: info@silux.ba. Proizvođać u skaldu sa zakonom dužan kupcu zagarantovat garanciju za brezprijekorno djelovanje kupljenog artikla. Garanciju može kupac koristiti direktno kod proizvođaća ili na njegovom ovlaštenom servisu. Koristi se sa garancijskim listom i original računom prodavaća. Obrazac za korištenje garancije možete dobiti ovdje

Pravna lica

Povrat novca za pravna lica nije moguć. Povrat prihvatamo samo u slučaju pogrešno isporučenih proizvoda, ako nas o tome obavijestite najkasnije 8 dana nakon prijema paketa. Pravna lica mogu potraživati garanciju (uložiti žalbu) ili materijalni nedostatak.

Važna obavijest!

Ako proizvod vraćate u skladu sa Zakonom, pogledajte karticu "Povrat robe".

Ispunjavanje prava na povrat za "365 dana povrata proizvoda"

Svi znamo kako je to. Prvo kupimo proizvod, stavimo ga na prvu policu i zaboravimo na njega. Zbog toga nudimo našim cijenjenim kupcima mogućnost povrata ili zamjene svih proizvoda u roku do jedne godine, ako je za zamjenu ili vraćanje robe prošlo 14 dana da nas obavijestite, kao što je navedeno u Zakonu o zaštiti potrošača.

Sljedeće stavke opisuju uvjete za prihvaćanje ove vrste zahtjeva:

 1. Roba mora biti neoštećena, ne montirana, u originalnom neoštećenom pakiranju i u istoj količini.
 2. Pošaljite nam zahtjev za povrat ili zamjenu* na našu adresu e-pošte, koji ćemo pregledati i odobriti u pisanom obliku.
 3. Naplatit ćemo vam 20% odbitka od ukupne vrijednosti.
 4. Novac ćete dobiti čim dobavljač izda knjižno odobrenje ili njihovu potvrdu. Obično je to u roku od 14 dana.

Ispunjavanjem i pristankom na gore navedene uvjete, proizvod možete vratiti na našu adresu: SILUX B. d. o. o, Kneza lazara 2, 78400 Gradiška.

*Da biste izbjegli nepotrebne troškove dostave zbog odbijanja vraćanja proizvoda od strane dobavljača ili nas, pošaljite nam slike (ambalaže i proizvoda) na našu e-mail adresu. Pregledat ćemo slike i poslati vam odgovor je li proizvod podoban za povratak.

Pošaljite nam zahtjev za povrat na sljedeću adresu e-pošte.

Povrat novca za pravna lica nije moguć. Povrat prihvatamo samo u slučaju pogrešno isporučenih proizvoda, ako nas o tome obavijestite najkasnije 8 dana nakon prijema paketa. Pravna lica mogu potraživati garanciju (uložiti žalbu) ili materijalni nedostatak.

Pravna zaštita

Za ostale uvjete, koji nisu navedeni u općim uvjetima poslovanja, važe uvjeti po važećem zakonodavstvu.
 

Prikupljanje podataka

U tvrtki poštujemo privatnost naših kupaca, zato s njihovim osobnim podacima radimo odgovorno, pažljivo i u skladnosti sa zakonodavstvom i intenim pravilima. Osobne podatke koristimo samo za svrhe poslovanja tvrtke.
 
Skladno s navedenim, kupci koji daju suglasnost za obradu svojih osobnih podataka, podučimo o specifičnosti upotrebe danih osobnih podataka, kao i sa svim drugim pravima, koji su skladni važećem zakonodavstvom.
 
U tu svrhu, imamo i zaposlenu osobu u tvrtki, koja je ovlaštena za zaštitu osobnih podataka, na koju  se mogu kupci obraćati s pitanjima vezanim za obradu osobnih podataka i ostvarujućih prava na temelju važećih propisa, kojima se uređuje zaštita osobnih podataka.
 

Korisnička prava koja proizlaze iz dane suglasnosti

Pojedinac može od tvrtke koja sakuplja osobne podatke bilo kada zahtijevati da stalno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke, u gore navedene svrhe. Taki zahtjev može bilo kada nasloviti na email: irenej@silux.si i točno odredi koje suglasnosti želi otkazati.
 
Osim toga ima pojedinac i sledeća prava: 
 • pravo dostupa do svojih osobnih podataka, koji su skupljeni u vezi s njim, pri čemu operator može koristiti sve razumne načine, kako bi potvrdio identitet pojedinca, čiji su osobni podaci, osobito u slučaju on-line usluga i internetnih identifikatora
 • pravo do popravka netočnih podataka, skupljenih u vezi s njim, pri čemu operator može koristiti sve razumne načine, kako bi potvrdio identitet pojedinca, čiji su osobni podaci, osobito u slučaju on-line usluga i interntetnih identifikatora
 • pravo na »zaborav«, to jest izbrisa svih podataka, ako su ispunjeni uvjeti iz 17. alineje Opće uredbe o zaštiti podataka
 • pravo na prestanak korištenja osobnih podataka u svrhu direktnog marketinga, uključujući profiliranje
 • pravo na autonomno donošenje odluka o korištenju osobnih podataka koji temelje na automatiziranoj obradi
 • pravo na podnošenje žalbe protiv ovlaštene osobe kod nadzornog tijela, ako smatra, da obrada njegovih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka
 

Postupak ostvarivanja prava

✓ Upoznat/a sam, da mogu svi gore navedeni zahtjevi, u vezi s ostvarivanjem prava s osobnim podacima, uputiti u pisnom obliku na e-mail irenej@silux.si
 
✓ Upoznat/a sam, da može tvrtka za potrebe pouzdane identifikacije u slučaju ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, zahtijevati dodatne informacije, a odbiti se može samo u slučaju da se dokaže, da se ne može pouzdano identificirati.
 
✓ Upoznat/a sam, da može tvrtka na moj zahtjev, kojim ostvarujem svoja prava u odnosu na gore navedene osobne podatke, odgovoriti brez nepotrebne odgode i najkasnije mjesec dana nakon primitka zahtjeva
 

Zaštita privatnosti

Za tvrtku SILUX B. d.o.o., internetsku trgovinu www.silux.ba, svi dobiveni osobni podaci korisnika i kupaca (kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, telefonski broj) privatni i tajni. Osobni podaci pohranjeni su u skladu s važećim zakonskim propisima i dostupni samo ovlaštenom osoblju i kupcima na njihov zahtjev. Osobni podaci se koriste isključivo za prodaju naših proizvoda, tj. u korist naših klijenata. Tvrtka SILUX B. d.o.o. neće dostavljati osobne podatke trećim osobama, bez prethodne suglasnosti kupca.
 

Zaštita podataka

Vaši su podaci kod nas računalno obrađeni i zaštićeni u skladu sa svim važećim propisima. Vaši su nam osobni podaci potrebni za korektno izvršavanje narudžbe. Sve ćemo podatke čuvati u tajnosti i nikada ih nećemo dostavljati trećim osobama.
 

Arhiva dokumenata/računa

Za sve narudžbe, ćemo vam poslati potvrdu narudžbe putem e-maila. Račun ćete dobiti zajedno uz dobavu pošiljke. Svi dokumenti (evidencije kupnje, narudžbe, računi, reklamacije) čuvaju se u poslovnici tvrtke SILUX B. d.o.o., Kneza Lazara 2, 78400 Gradiška. Registrirani kupac može bilo kada zahtijevati kopije dokumenata koji mu se šalju e-poštom ili običnom poštom. Može ih vidjeti i u korisničkom sučelju.

 

Komunikacija, E-obavijesti

Ponuđač će s korisnikom stupiti u kontakt putem sredstava daljinske komunikacije samo ako se korisnik tome izričito ne protivi.
Ispunjavanjem obrazca za prijavu za primanje oglasnih elektroničkih poruka, korisnik odobrava obradu sljedećih osobnih podataka:
 
 • Ime i prezime
 • E-pošta
 • IP adresu uređaja sa koje se prijavljuje
 • Telefonski broj ili broj mobitela
 
Oglasne elektroničke poruke sadrže sljedeće elemente:
✓ Jasno i nedvojbeno bit će označene kao oglasne poruke.
✓ Pošiljatelj će biti jasno vidljiv.
✓ Različite akcije, promidžbene akcije i druge prodajne tehnike bit će označene kao takve.
✓ Način odjave od primanja oglasnih poruka bit će jasno naznačen.
✓ Želja korisnika da ne želi primati oglasne poruke bit će izričito poštovana.
✓ Kod  prijave za primanje oglasnih elektroničkih poruka korisnik ima mogućnost pristati na korištenje svojih osobnih podataka za sljedeće svrhe:
 

[1] (OBAVEZNO) Suglasnost za praćenje aktivnosti i interesa na web stranici www.silux.ba i povezanim poddomenama: 

 • Količina, podhrana i obrada podataka u programu za automatizaciju marketinga, koji nam pomaže kontinuirano pratiti vaše aktivnosti na svim područjima web stranice www.silux.ba, omogućavaju nam da izvršimo naručene usluge, kontaktiramo vas o vašim aktivnostima na web stranici i agregiranoj anonimnoj analizi korištenja web stranice i njegovog sadržaja.
 • Svi osobni podaci se koriste isključivo za svrhe pružanja naših usluga, anonimne analize, te optimizaciji našeg poslovanja i nisu dostupni javnost, osim u primjeru, kada nam korisnik izrečito dopušta s posebnim pristankom za takve svrhe.

 

[2] (OBAVEZNO) Suglasnost za primanje vijesti o Silux ponudi i ostalim novostima na području auto-moto rubrike, važećeg do otkazivanja: 

 • korištenje podataka za slanje oglasnih elektroničkih poruka o našoj ponudi i novostima
 • korištenje podataka za povremeno slanje ostalih sadržaja, kao što su ecommerce vodiči, obavijesti o ecommerce događajima i slično
 • Količina, podhrana i obrada podataka u programu za automatizaciju marketinga, koji nam omogućuje slanje tih poruka 
 • obrada podataka pseudonimizacijom (tako da jih nije moguće pripisat određenom pojedincu)
 • upotreba podataka za izravni marketing
 • ponovnog ciljanja platformi s ciljem ponovnog predstavljanja proizvoda/ponude
 • količinu i obradu podataka u programu za digitalni marketing (upotreba e-pošte za pripremu anonimnih segmenata korisnika, u tom primjeru e-pošte nije moguće pripisat određenom pojedincu)

 

Pravna obavijest

Sadržaji objavljeni na internetskim stranicama www.silux.ba vlasništvo su tvrtke SILUX B. d.o.o. i dobavljača te se mogu koristiti samo u nekomercijalne svrhe, a u tom slučaju moraju zadržati sva navedena upozorenja o autorskim pravima te se dakle ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način širiti. 
 
Tvrtka SILUX B. d.o.o. nastojat će da internetski sadržaj na www.silux.ba bude točan i ažuran i nije odgovorna za privremeno nefunkcioniranje stranice, eventualnu netočnost informacija, kao ni za moguću štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. 
 
Niti tvrtka SILUX B. d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je surađivala u nastanku i izradi ovih internetskih stranica www.silux.ba ne odgovara ni za kakvu štetu koja proizlazi iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na www.silux.ba  ili za bilo kakve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju. 
 
Tvrtka SILUX B. d.o.o. pridržava pravo na promjenu sadržaja na www.silux.ba.
 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi