Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Naša ekipa

Počeci poduzeća dogodili su se 2009. godine i to s idejom o ponudi i prodaji auto dijelova (www.silux.si), a ako ćemo biti još precizniji, automobilskih svjetala. Radilo se o samostalnom poduzetništvu. Zapravo možemo reći da je ustanovljeno »domaće, garažno« poduzeće s jednim zaposlenim. Ponuda se kroz vrijeme širila na praktično sve auto dijelove, a u 2014. godini je cjelokupna ponuda uključivala već preko 80.000+ artikala.

2010. godine se,  nakon mnogo napornog rada, neprespavanih noći, nimalo slobodnog vremena, konačno dogodio važan korak, selidba poduzeća iz domaće garaže u poslovne prostore u Vipavu, gdje smo kao manja ekipa uspješno prebrodili sve prepreke, učili se i pokušali stvoriti bazu  što brojnijih i zadovoljnijih kupaca. Krajem 2013. godine smo se preselili u poslovne prostore u Ajdovščinu, zatim se u 2014. godini povećala naša ekipa, koja nastoji da svaki dan cjelokupni proces online trgovine, naručivanja, administracije i konačne otpreme paketa kupcima, provodi tako onako kako to tržište zahtjeva. 

U siječnju 2014. godine ušli smo i na hrvatsko tržište (www.silux.hr),  a u travnju  na talijanski trg (www.silux-auto.it). U istom mjesecu u istoj godini smo se pretvorili u društvo s ograničenom odgovornošću SUBAN d.o.o., jer je to obiteljsko poduzeće. U 2015 godini smo počeli sa prodajom i u Repuvlici Srbiji (www.silux.rs). U 2016 godini smo počeli sa prodajom u Njemačkoj (www.silux.de) i u Austriji (www.silux.at). Važne prekretnice u istoj godini su preko 4.000 obavljenih kupovina na mjesec,  dnevno poslanih prosječno 180 paketa, godišnji rast poduzeća prosječno 65%.

Posebno smo ponosni i na nagrade koje primamo. Naime u 2012. godini smo primili nagradu za online trgovca godine (pouzdan trgovac), u 2013. godini smo pobijedili u kategoriji auto-moto/sport (spletnitrgovecleta.si), u 2014. godini smo se u rujnu razveselili zbog trećeg mjesta na WEBSI najtečaju i iste godine u studenom već drugu godinu za redom pobijedili u kategoriji auto-moto (spletnitrgovecleta.si).

  • SILUX poslovni prostori.
  • Silux ekipa tijekom rada.
  • Silux ekipa tijekom rada.
  • Silux ekipa tijekom rada.
  • Silux ekipa tijekom rada.
  • Silux ekipa tijekom rada.
  • Silux paketi pripremljeni za otpremu.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi