Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Naša ekipa

Počeci kompanije datiraju tek iz 2009. godine, sa idejom da se nude i prodaju auto delovi konkretno farovi automobila. Ideja je zvanično formulisana i osnovana kao kompanija 2009. godine u obliku s.v. – samostalnog vlasništva. U stvari možemo reći  da je to bila »kućna,garažna« kompanija sa jednom samozaposlenom osobom. Ponuda se vremenom proširila na gotovo sve dijelove automobila.


Godine 2010. nakon napornog rada, neprospavanih noći, odricanja slobodnog vremena, dogodio se važan korak: premještanje kompanije iz kuće u poslovne prostore u Vipavi, gdje kao manji  tim uspešno prevazilazimo sve prepreke, učimo i težimo ka boljem i što većem broju zadovoljnih kupaca. Krajem 2013. godine preselili smo se u poslovne prostore u Ajdovščini, a 2014. godine naš tim se povećao i svakodnevno teži da celokupan proces - od internet stranice, narudžbe, administracije i konačne otpreme robe do kupaca - raste na isti način kako mora. U početku 2019 godine preselili smo se u poslovne prostore u Postojni.


Silux skupina u brojevima: 

 • Više od 18.500 obavljenih kupovina mesečno
 • Svakog radnog dana šaljemo u prosjeku 800 paketa
 • 900+ obavljenih poziva dnevno
 • Preko 134.000+ dijelova automobila

Godine 2014 ušli smo na hrvatsko tržište (www.silux.hr)  u sječnju  i na italijansko tržište (www.silux-auto.it) u travnju mjesecu. U istom mjesecu iste godine pretvoreni smo u društvo sa ograničenom odgovornošću SUBAN d.o.o., jer je  to obiteljska tvrtka. 2015. godine izašli smo na tržište Srbije (www.silux.rs). U 2016. godini poslovanje smo proširili na njemačko (www.silux.de) i austrijsko tržište (www.silux.at). U godini 2019 poslovanje prošili na BIH (www.silux.ba).


Posebno smo ponosni na nagrade koje dobivamo: u 2012. godine nagrađeni smo nagradom online trgovac godine (pozdan trgovac), 2013.godine smo osvojili kategoriju auto-moto/sport (spletnitrgovecleta.si).  U rujnu 2014.godine smo osvojili 3. mesto na WEBSI takmičenju, a iste godine u studenom, drugu smo  godinu za redom osvojili kategoriju auto-moto (spletnitrgovecleta.si). U 2017. godini odlučili smo se sponzorirati razne vrste sportova. Na našoj internet stranici www.siluxsport.si pogledajte koje sportove podržavamo. Ako znate nekoga kome bi to dobro došlo, ili se nađete u nekom sportu, ostavite nam poruku! 

 • SILUX poslovni prostori.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux ekipa tijekom rada.
 • Silux paketi pripremljeni za otpremu.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi