Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Najbolji YouTube kanali o automobilima

10.10.2019

YouTube veoma je popularan servis na kojem se mogu pronaći najrazličitiji savjeti, što se kaže, od toga kako uvesti konac u iglu pa do toga kako voziti lokomotivu. Za mnoge je to odličan izvor najrazličitijih edukacijskih materijala jer preko videa u kojima je sve vidljivo i objašnjeno mogu mnogo toga naučiti i postati sami svoji majstori.

Najbolji YouTube kanali o automobilima

Kanali o automobilima iznimno su popularni i na njima se mogu pronaći najrazličitije informacije, od opisa i predstavljanja modela vozila pa sve do toga kako popraviti i najkompliciraniji kvar. Saznajte koji su među najpopularnijima, možda i sami nešto naučite. 

ChrisFix - https://www.youtube.com/user/PaintballOO7

Kanal je ovo koji postoji od 2008. godine, a prepun je odličnih savjeta o tome kako popraviti najrazličitije stvari na vozilima. Trenutno ima preko 4,5 milijuna pretplatnika te gotovo svaki uradak započinje omiljenim pitanjem 'How to…?' Novi video izlazi otprilike svakih deset dana. Zamišljeni su tako da pomognu i stručnjacima i neiskusnima u popravcima te tako uštede novce. S kanalom su povezane i ostale društvene mreže na kojima se može i postaviti konkretno pitanje te dobiti brzi odgovor.

Scotty Kilmer - https://www.youtube.com/user/scottykilmer

Kanal radi čovjek koji je bio automehaničar punih 50 godina te rado sa svojim pretplatnicima dijeli iskustvo i sve ono što je tijekom tog razdoblja naučio. Novi kratki video o najrazličitijim stvarima koje zanimaju prosječnog zaljubljenika u četiri kotača izlazi svakog dana. Trenutno ima preko 1,7 milijuna pretplatnika, a aktivan je od 2007. godine. U raznim nagradnim igrama moguće je i nešto osvojiti, a diči se činjenicom da nema sponzorskog sadržaja te sve što pokazuje samo je istina i ništa doli istina. 

Eric The Car Guy - https://www.youtube.com/channel/UC_q-UNDJeEBSHqKzAP_8x_A

Kanal je aktivan od 2009. godine te za sada ima preko 1,2 milijuna pretplatnika. U bazi ima preko 800 video uradaka, a po tematici pokriva sve, od toga kako popraviti razne kvarove pa do toga kako nadograditi svoju jurilicu i napraviti 'ubojiti' stroj. Trenutno se novi video postavlja svakoga petka. 

Chemical Guys - https://www.youtube.com/user/chemicalGuys/about

Trenutno ovaj kanal ima preko 400,000 pretplatnika, a u bazi preko tisuću videa u kojima je pokriveno beskrajno mnogo područja iz popravaka, nadogradnje i održavanja vozila, motora, kamiona, zapravo svega što je na dva ili četiri kotača. Novi video je vani svakog ponedjeljka, srijede i petka, a ponekad svoje vjerne pretplatnike iznenade i posebnim vikend izdanjem. Ako se neko novo sredstvo (kemikalija) za održavanje ili popravak automobila nađe na tržištu, sasvim je izvjesno da će ga na ovom kanalu isprobati i dati vam detaljan prikaz o djelotvornosti i svim nuspojavama. 

Ratchets and Wrenches - https://www.youtube.com/channel/UCT5dv3iwFuy041dbWPB6skg/about

Kanal je nastao 2012. godine kao pomoć svima koji žele nešto popraviti ili nadograditi na svojem vozilu, a da za to ne trebaju ulagati mnogo novca. Također, kanal je i odličan za sve one koji samo žele saznati kako neke stvari funkcioniraju tamo ispod haube. Uz to mogu se pronaći i recenzije raznih sredstava za održavanje automobila. Trenutno ima gotovo pola milijuna pretplatnika. 

ScannerDanner - https://www.youtube.com/user/ScannerDanner

Kanal ima preko 170,000 pretplatnika, a nastao je 2011. godine. Radi ga zaljubljenik u automobile, odnosno u sve što je vezano uz njihov popravak i održavanje, a uz klasični YouTube kanal tu je i Premium kanal koji se plaća, a koji nudi i knjige i online tečajeve o raznima problemima vezanim uz vozila. 

I za kraj spomenimo i jedan od najpopularnijih kanala u našoj regiji, radi se o kanalu Testosteeron https://www.youtube.com/channel/UCjE1kFuOnknWnml8mr1iVWQ koji se bavi predstavljanjem različitih modela automobila te za sada ima preko 50,000 pretplatnika. Pojavio se 2016. godine i veoma je 'mlad' kanal kojem mnogi najavljuju odličnu budućnost jer ljudima u našoj regiji predstavlja automobile na razumljivom jeziku i na zanimljiv način. 
 
 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi