Nazovite nas 070 310 086
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Cjenik dostave

Roba naručena u našoj internetskoj trgovini, telefonom ili e-poštom... šalje se u najkraćem mogoćem roku. Kako bismo naručene artikle dostavili što prije, odabiremo optimalan put. S našim partnerom za dostavu, tvrtkom DPD, dostavu možete očekivati već sljedeći dan. Ako prilikom dostave niste na navedenoj adresi, kurir će vas nazvati i u dogovoru s vama ugovoriti novi termin.

Troškovi dostave

Vrta artikla Cena
Brisači, žarulje, žmigavci, filteri, prsluci za spašavanje, svjećice i slični artikli KM6,95
Prednja svjetla, ogledala, maske, sklopke, disk pločice, ispušni sustavi i slični artikli KM6,95
Branici, poklopci motora, rezervoari goriva, letve volana i slični artikli KM6,95
  • Svi troškovi dostave i pakiranja obračunaju se u postupku kupnje te se ispisuju na narudžbenici/računu.

Kada je naručeno više artikala i rok dobave je za neke duži, uglavnom se artikli koji su na zalihama šalju odmah, a ostali čim budu na raspolaganju. Mogući trošak dostave obračunat ćemo samo pri prvoj pošiljci, za kasnije pošiljke trošak ćemo snositi mi.

Dostava bilo gdje – prije podne

Naš partner uglavnom dostavlja pakete u prijepodnevnim satima na adresu unesenu prilikom predaje narudžbe. U svoj profil možete dodati i druge adrese dostave. Ako vas kurir ne uspije dobiti, nazvat će vas na kontaktni broj za ponovni termin (moguće i lokaciju) dostave.

Status pošiljke

Za informacije o trenutnom stanju pošiljke možete nas nazvati na broj +387 33 756 657 na kojem ćemo vam dati broj vašeg paketa. Zatim putem poveznice Express One, upišite broj svog paketa te provjerite njegov status/dolazak. Za sve točne informacije ili poteškoće možete se obratiti i na Express One centralni broj +387 33 756 657.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi