Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Cjenik dostave

Roba naručena u našoj internetskoj trgovini, telefonom ili e-poštom... šalje se u najkraćem mogoćem roku. Kako bismo naručene artikle dostavili što prije, odabiremo optimalan put. S našim partnerom za dostavu, tvrtkom DPD, dostavu možete očekivati već sljedeći dan. Ako prilikom dostave niste na navedenoj adresi, kurir će vas nazvati i u dogovoru s vama ugovoriti novi termin.

Troškovi dostave

Vrta artikla Cena
Brisači, žarulje, žmigavci, filteri, prsluci za spašavanje, svjećice i slični artikli  KM7,50
Prednja svjetla, ogledala, maske, sklopke, disk pločice, ispušni sustavi i slični artikli  KM7,50
Branici, poklopci motora, rezervoari goriva, letve volana i slični artikli  KM14,95


Svi troškovi dostave i pakiranja obračunaju se u postupku kupnje te se ispisuju na narudžbenici/računu.
Kada je naručeno više artikala i rok dobave je za neke duži, uglavnom se artikli koji su na zalihama šalju odmah, a ostali čim budu na raspolaganju. Mogući trošak dostave obračunat ćemo samo pri prvoj pošiljci, za kasnije pošiljke trošak ćemo snositi mi.

Jeste li naručili više proizvoda? Ako je isporuka bilo kojeg od naručenih proizvoda duža, naplatit ćemo cijenu isporuke samo za prvu pošiljku.

Dostava bilo gdje – prije podne

Naš partner uglavnom dostavlja pakete u prijepodnevnim satima na adresu unesenu prilikom predaje narudžbe. U svoj profil možete dodati i druge adrese dostave. Ako vas kurir ne uspije dobiti, nazvat će vas na kontaktni broj za ponovni termin (moguće i lokaciju) dostave.

Status pošiljke

Za informacije o trenutnom stanju pošiljke možete nas nazvati na broj +387 32 911 296 na kojem ćemo vam dati broj vašeg paketa. Zatim putem poveznice Express One, upišite broj svog paketa te provjerite njegov status/dolazak. Za sve točne informacije ili poteškoće možete se obratiti i na Express One centralni broj +387 33 756 657.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi