Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Topla

Topla

Topla akumulatori dolaze nam iz kompanije TAB smještene u Sloveniji, a koja je nastala 1965. godine iz Rudnika Mežica Holdinga koji ima povijest dugu čak 350 godina.  Prvih petnaest godina TAB je bio u vlasništvu švedske kompanije Tudor, a nakon toga se osamostalio te danas proizvodi najrazličitije moderne akumulatore za vozila u postrojenjima u kojima ima oko 900 zaposlenih. U Sloveniji tvrtka ima dva postrojenja, u jednom proizvodi olovo za akumulatore, a u drugom proizvodi akumulatore pod brandovima Topla, Vesna, Starter Vesna i TAB i godišnji kapacitet tvrtke je od 2 do 2,5 milijuna akumulatora.

 

Osim ovih postrojenja, tvrtka ima i dva u Makedoniji. U jednom proizvodi akumulatore, oko 1,5 milijuna godišnje marke Vesna i Starter Vesna, a u drugom se bavi recikliranjem olova od starih akumulatora. Akumulatori iz tvornice TAB poznati su diljem Europe, ali i Azije te Amerike.  Tvrtka stalno pokušava biti bolja od konkurencije te ulaže u nove proizvode i tehnologije proizvodnje. Posebno su ponosni na svoje akumulatore koji su tako dizajnirani na onemogučuju bilo kakvo curenje kiselina iz unutrašnjosti van, u automobil, ali i u prirodu kad se akumulator jednom izvadi iz vozila. Tvrtka mnogo ulaže u ekologiju, odnosno kada ste kod njih vratili stari akumulator, znat čete da je zbrinut po svim propisima i normama. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi