Dragi posjetioci! Trenutno internet trgovina još uvijek nije aktivna. Ako želite da budete obaviješteni o tačnom datumu otvaranja, prijavite se na naše elektronske vijesti

EXRATE EXRATE

EXRATE – getting you in pole position ili – dovest če vas do vrha, moto je ove kompanije koja se mahom bavi proizvodnjom najrazličitijih ulja za vozila. Ako ste ikada podigli haubu svog automobila, onda zasigurno znate da su ulja veoma važna stavka kako bi vozilo radilo pravilno i kako ne bi došlo do raznih kvarova. Mnogo je različitih ulja koja su potrebna za svaki automobil, a EXRATE se bavi proizvodnjom najboljih. U ponudi imaju najrazličitija motorna ulja, ulja za kočnice, hidraulična ulja, ulja za zupčanike i da ne nabrajamo dalje. Sjedište tvrtke je u Nizozemskoj, a proizvodi su prisutni na gotovo pa svim svjetskim tržištima.

 

Tvrtka vjeruje u snagu pouzdane kvalitete, brze i efikasne komunikacije te investiraju u ljudske resurse za koje vjeruju da su sadašnjost i budučnost uspješnog poslovanja. Shvačaju da se potrebe tržišta stalno mijenjaju i upravo s tog stajališta pokušavaju uvijek biti u korak sa svim izazovima koji se pojavljuju i što se tiće kvalitete, cijena, ali i zaštite okoliša u koju posljednjih godina mnogo ulaže, po uzoru na ostale najmodernije tvrtke. Tvrtka se također bavi i različitim sponzorstvima pa su tako najponosniji na sponzorstvo svjetski poznatog relija Pariz Dakar u 2012. godini. 


Proizvodi EXRATE su u sljedečih kategorijah: