Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

ALKATEC (replike)

ALKATEC (replike)

Dobrodošli na upoznavanje s tvrtkom ALKATEC! To je talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom originalnih i zamjenskih naplataka za vozila, prije svega za klasične automobile i terence. Kompanija također nudi usluge dizajniranja naplataka po specifičnim potrebama klijenata i upravo iz tog razloga jedan od mota ALKATEC-a je: 'Dizajniramo vaše snove!'. Osim dizajnom i stiliziranjem, tvrtka se bavi i testiranjem, kontrolom kvalitete, savjetodavnim poslovima te komercijalističkim poslovima.

 

Tvrtka je izrađivala i izrađuje naplatke za sve najpoznatije marke automobila na svijetu, a najviše ipak rade za europsko i američko tržište te uvijek spremno odgovaraju na sve zahtjeve ovih tržišta. ALKATEC je započeo s proizvodnjom 2006. godine, što znači da se radi o relativno mladoj kompaniji, međutim njezini su dosezi doista visoki te rezultati mnogo govore u korist ove mlade tvrtke. U proizvodnji obavljaju razna testiranja finalnih proizvoda i također poštuju međunarodne standarde kvalitete pa tako s ponosom kažu kako je rijetka kvaliteta koja se može pronači, a pronači čete je upravo kod ALKATEC-a. Dakle, kvaliteta, dostupnost i dizajn kojeg možete napraviti baš prema svojim preferencijama stvari su koje krase ovu kompaniju i upravo iz tog razloga mnogi se odlučuju za njihove naplatke. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi