Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Airtex

Airtex
Airtex ili, punim imenom Airtex Fuel Delivery Systems, američka je kompanija smještena u Fairfieldu u Illinoisu.  Proizvodnja im je najviše fokusirana na razne sisteme za gorivo, električne i mehaničke, potom različite pumpe za vodu i sve povezano s gorivo i vodom u vozilima. Ne samo da se bave proizvodnjom ovih dijelova za klasične automobile več i za kamione, radne strojeve, pa čak i zrakoplove. Po ovom je zapravo jedinstvena kompanija na američkom tržištu, a osim što snabdijeva američko tržište, ovim proizvodima opskrbljuje i ostala svjetska tržišta, prije sve europsko. Dijelovi koji se proizvedu u ovoj tvrtki imaju oznaku originalnih rezervnih dijelova, a na tržištu su več preko 75 godina.  Ono što je specifično za ovu tvrtku jest da se kod njih ne mogu direktno naručiti dijelovi i kupiti preko interneta več ih prodaju isključivo preko svojih lokalnih partnera i dobavljaća.  Pumpe za goriva koje imaju oznaku ovog proizvođaća također imaju garanciju koja traje godinu dana. 
 
Tvrtka je veoma ponosna na svoju dugu povijest pa tako posebno ističu i svoj mali online muzej koji se može pogledati u sklopu njihove web stranice, a u kojem primjerice možete vidjeti i automobil Chevrolet Fleetline iz 1942. godine, u kojeg je također bila ugrađena jedna od prvih pumpi za gorivo proizvedenih u ovoj tvornici. 
 

Proizvodi Airtex su u sljedečih kategorijah:

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi